אירועים מיוחדים

יום שלישי 20 פברואר 2018

אירועים מיוחדים

מוזיקה-טאבו

20.00 סימפוזיון באולם קאופמן בהשתתפות:
סטיבן קוטס – מפיק מוזיקלי, עוסק ביחסי הגומלין בין מוזיקה ותרבות; מאוצרי התערוכה "מוזיקה אסורה: תקליטי רנטגן בברית-המועצות, 1946–1964"

ארטמי טרויצקי – אקטיביסט, מבקר תרבות, מרצה ועיתונאי. לאחרונה פרסם את הספר SubKultura – Stories of Youth and Resistance in Russia 1815–2017.

סוזן רגינה-מוירס – במאית הסרט "אירן חולמת". בוגרת תואר שני בקולנוע באוניברסיטה לאומנויות ZHdK, ציריך.

מגנוס אג – פעיל בינלאומי בתחום זכויות האדם וחופש הביטוי. מייסד Bridge Figures, פרויקט דיגיטאלי לזכויות אדם המביא מנעד רחב של ביטויים בהקשר של שינוי חברתי.

פיטר לי – מנכ"ל המרכז האסטרטגי לענייני צפון-קוריאה, ארה"ב, העוסק בזכויות אדם בצפון-קוריאה

שיחת סקייפ עם קאנג קאול הוואן – נשיא המרכז האסטרטגי לענייני צפון-קוריאה, ארה"ב. עומד בראש צוות חשיבה בלתי תלוי היוזם פעילויות לקידום חופש הביטוי והמידע בצפון קוריאה

פרופסור רות הכהן-פינצ׳ובר מכהנת בקתדרה על שם ארתור רובינשטיין במוסיקולוגיה באוניברסיטה העברית. לאחרונה פרסמה, עם ירון אזרחי, את הספר להלחין כוח, לשיר חירות: קשרים גלויים וסמויים בין מוסיקה ופוליטיקה במערב (הוצאת ון ליר והקיבוץ המאוחד, 2017).

נדים כרכבי השלים ב-2016 את הדוקטורט שלו על הפוליטיקה של ההנאה בסצנת המוזיקה הפלסטינית האלטרנטיבית, במחלקה לאנתרופולוגיה וסוציולוגיה ב- SOAS, אוניברסיטת לונדון.

הכניסה לסימפוזיון בעלות של 50 ₪; למנויים בעלות של 40 ₪

22.00 ארטמי טרוצקי יתקלט מוזיקה אסורה ברחבת הכניסה לאולם ריקליס

הכניסה חופשית

Exhibition Opening: Forbidden Music: X-Ray Audio in the USSR, 1946 - 1964 from Tel Aviv Museum of Art on Vimeo.

חזרה