דילוג לתוכן העמוד

ג'אז חם / מחווה לאלה פיצג'רלד — מופע סיום העונה

Roberta Gambarini & Tamir Hendelman Quartet (ארה"ב)

רוברטה גמבריני מחזיקה ב- 3 מועמדויות לגראמי, הופעות מהוליווד ועד רויאל אלברט הול בלונדון, ושיתופי פעולה עם אגדות ג'אז כמו הרבי הנקוק, דייב ברובק ופאקיטו ד’ריברה והיא מגיעה לראשונה לישראל!

היא אחת מזמרות הג'אז הגדולות היום – עם קול עוצמתי, נוכחות כובשת וקריירה בינלאומית מפוארת. פרצה אל בימות הג'אז לאחר שהייתה אחת מהפיינליסטיות בתחרות תלוניוס מונק.
הקהל והביקורת מהללים את קולה, את הרגישות שלה והווירטואוזיות המוזיקלית יוצאת הדופן שהיא מביאה לבמה. היא תופיע יחד עם פסנתרן הג'אז והמלחין המוכשר מלוס אנג'לס, טמיר הנדלמן, שהופיע והקליט עם אמנים מגוונים כמו ברברה סטרייסנד, ג’ון פיזארלי, ותזמורת קלייטון-המילטון, אסף חכימי על הבס ושי זלמן בתופים.

מופע עוצמתי ומרגש - לא להחמיץ!

בהשתתפות:
Roberta Gambarini
שירה (ניו יורק)
Tamir Hendelman פסנתר (לוס אנג'לס)
Assaf Hakimi בס
Shay Zelman תופים

שימו לב: רכישת הכרטיסים מתבצעת ישירות דרך אתר שמים. לכל בירור או ביטול, יש לפנות לאתר ממנו נרכשו הכרטיסים.

צילום: Anjella Sogi